.153. Sernik z migdałami na start!

Sernik z serków wiejskich z migdałami

Składniki:
3jajka
2opakowania serków wiejskich
60g budyniu bez cukru
3łyżki miodu
50g płatków migdałowych

Wykonanie:
Jajka, miód i serek miksujemy na gładką masę. Całość mieszamy z budyniem i przelewamy do ,,keksownicy'' i posypujemy migdałami. Pieczemy 60min w 160stopniach

***
Jesteś gotów czy jeszcze czekasz na start? Życie to nie bieżnia!
Nikt ci nie powie ,,START" to ty musisz sobie powiedzieć.
Musisz zacząć, wszystko zależy od ciebie.
Nie czekaj na niewiadomo co, bo gdy nie wiesz na co czekasz, to nigdy nie nadejdzie!
Sam musisz to odnaleźć! Więc startuj! 
Goń marzenia i szczęście.
START!

35 komentarze:

  1. Bardzo lubię takie niebanalne pomysły na wiejski serek, super! :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. prościej chyba już się nie da! (;
    zapisałam sobie, dzięki (:

    OdpowiedzUsuń
  3. uwielbiam serniki chyba w każdej wersji :) tą znam i też lubię :) pozdrawiam smacznie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam sernik!
    Twój jest genialny i ma cudowny kolor :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Chyba pierwszy raz stykam się z taką wersją sernika. Serniczki jednoporcjowe z wiejskiego owszem, ale na całą blachę? To musi być genialne :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Jaki żółty, wygląda jakby był z dynią! Swego czasu ciągle robiłam serniki z wiejskich ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. mój start odwleka się już xxx lat.. :(
    Ale dla tego sernika chyba start wypadnie w ten weekend! <3

    OdpowiedzUsuń
  8. nie słyszałam jeszcze o serniku z serka wiejskiego, zapisuję przepis! Koniecznie muszę to wypróbować :D

    Ps. notatka na samym dole bardzo motywuje ;D

    OdpowiedzUsuń
  9. Mi serniki nie wychodzą :( Może z Twojego przepisu się uda :)

    OdpowiedzUsuń
  10. świetny pomysł, prosto i pysznie <3

    OdpowiedzUsuń
  11. To jest bardzo fajny przepis :O :) Do wypróbowania :)

    OdpowiedzUsuń

 

TAGI

agrest ananas awokado babeczka babeczki banan batat baton bezglutenowe biała czekolada białko bieg biozona biszkopt borówki brokuł browni brzoskwinia budyń bułka burak buty camembert catering cele chałwa chia chilli chleb chlebek ciasteczka ciastka ciasto ciecierzyca cukierki cukinia cynamon cytryna czekolada czereśnie daktyle deser drożdże drożdżówka dynia dżem fasola figa gdzie zjeść gofry goji granat granola gruszka herbata hotcakes iifym imbir inne izotonik jabłko jagody jaja jajecznica jajo jeżyny jogurt kakao kaki kalafior kanapki kandyzowane karmel karmelizowana karob kasza kasza jaglana kasza manna kasztany kawa kefir kiwi kluski knedle kokos koktajl krem kruszonka książka ksylitol kurczak kurki len lepsza ja limonka lody lunch łosoś mak makaron makowiec maliny mandarynka mandarynki mango marchew masło orzechowe maślanka mąka arachidowa mąka dyniowa mąka gryczana mąka jaglana mąka kokosowa mąka kukurydziana mąka orkiszowa mąka ryżowa mąka sezamowa migdały miód mleko mleko kokosowe morwa motywacja mus owsiano-jaglane racuszki musli na słodko na słono naleśniki nektarynka nerkowce nie śniadaniowe obiad odżywka białkowa olej kokosowy omlet orzechy orzechy laskowe orzechy włoskie oscypek otręby owsianka owsianki papaja papryka pasta sezamowa pasta słonecznikowa pasta z orzechów laskowych pestki pesto pęczak pieczarki pieczone piernik pierogi pietruszka pistacje placki placuszki płatki polenta pomarańcza pomidor popping porzeczka postanowienia poziomki pralinki primavika psychika pudding pyłek quest rabarbar recenzja recenzje ricotta rodzynki ruskie ryż rzucam cukier sałata sałatka ser ser kozi serek homogenizowany serek wiejski serniczki sernik serock sezam siemie lniane słodkie słodko słonecznik smarowidło smoothie sok sport suszone owoce suszone pomidory syrop klonowy szczypiorek szpinak śliwka śliwki śnaidanie śniadanie tahini targi tarta toffi tofu tofurnik tort tosty trening truskawki twaróg vege wanilia warszawa warzywa winogrono wiśnie woda kokosowa współpraca wypieki wytrawne wytrawnie zakupy zawody ziemniaki żurawina

Blogger news

przepisy kulinarne

Obserwatorzy

INSTAGRAM

Instagram