.18.Wieczność z igłą



Owsianka na miętowej herbacie, jogurt wionogronowo-malinowy, nektarynka, wiórki, pestki i migdały.
Do tego Cykoria z mlekiem sojowym



***
Pierwsze co to usprawiedliwiam swoją wczorajszą nieobecność.
Byłam rano na pobraniu krwi i z racji tego musiałam być na czczo.
Od razu jak na spowiedzi mówię, że śniadanie zjadłam od razu po wyjściu ze szpitala.
Pierwszy raz tak strasznie zniosłam pobieranie krwi, powinnam już się przyzwyczaić bo u mnie odbywa się to raz w miesiącu.. Jednak pierwszy raz pielęgniarka nie mogła w ogóle pobrać mi krwi i czułam się jakby całe wieki minęły zanim napełniła tą malutką strzykaweczkę.
Moja pozycja we wszystkich zabiegach z igłą wygląda tak, że siadam od razu z odwróconą głową, jedną ręką zakrywając twarz a drugą sztywno wyciągniętą. Jest to mój sposób żeby nie zemdleć.
Polecam

8 komentarze:

  1. Skąd wzięłaś o tej porze nektarynkę? :D
    Hahah też stosuje ten sposób! :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Za sklepu XD wiem że pewnie pełno w niej chemii ale miałam taką straszną ochotę na niż :)

      Usuń
  2. dobrze, że nie mam większych problemów przy pobieraniu krwi, bo czasem jak Was czytam to aż mnie ciarki przechodzą. ciekawe jak smakuje owsianka na mięcie!

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja po tym jak zemdlałam podczas pobierania krwi, okropnie się boję... Miałam pobieranie w poniedziałek i ledwo dałam radę...
    Ale owsianka przepiękna! :D

    http://grapefruitjuicesour.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję. Ja już zaczęłam głęboko oddychać żeby nie paść tam ;)

      Usuń
  4. na herbacie musze jak najszybciej wypróbować! :)

    OdpowiedzUsuń

 

TAGI

agrest ananas awokado babeczka babeczki banan batat baton bezglutenowe biała czekolada białko bieg biozona biszkopt borówki brokuł browni brzoskwinia budyń bułka burak buty camembert catering cele chałwa chia chilli chleb chlebek ciasteczka ciastka ciasto ciecierzyca cukierki cukinia cynamon cytryna czekolada czereśnie daktyle deser drożdże drożdżówka dynia dżem fasola figa gdzie zjeść gofry goji granat granola gruszka herbata hotcakes iifym imbir inne izotonik jabłko jagody jaja jajecznica jajo jeżyny jogurt kakao kaki kalafior kanapki kandyzowane karmel karmelizowana karob kasza kasza jaglana kasza manna kasztany kawa kefir kiwi kluski knedle kokos koktajl krem kruszonka książka ksylitol kurczak kurki len lepsza ja limonka lody lunch łosoś mak makaron makowiec maliny mandarynka mandarynki mango marchew masło orzechowe maślanka mąka arachidowa mąka dyniowa mąka gryczana mąka jaglana mąka kokosowa mąka kukurydziana mąka orkiszowa mąka ryżowa mąka sezamowa migdały miód mleko mleko kokosowe morwa motywacja mus owsiano-jaglane racuszki musli na słodko na słono naleśniki nektarynka nerkowce nie śniadaniowe obiad odżywka białkowa olej kokosowy omlet orzechy orzechy laskowe orzechy włoskie oscypek otręby owsianka owsianki papaja papryka pasta sezamowa pasta słonecznikowa pasta z orzechów laskowych pestki pesto pęczak pieczarki pieczone piernik pierogi pietruszka pistacje placki placuszki płatki polenta pomarańcza pomidor popping porzeczka postanowienia poziomki pralinki primavika psychika pudding pyłek quest rabarbar recenzja recenzje ricotta rodzynki ruskie ryż rzucam cukier sałata sałatka ser ser kozi serek homogenizowany serek wiejski serniczki sernik serock sezam siemie lniane słodkie słodko słonecznik smarowidło smoothie sok sport suszone owoce suszone pomidory syrop klonowy szczypiorek szpinak śliwka śliwki śnaidanie śniadanie tahini targi tarta toffi tofu tofurnik tort tosty trening truskawki twaróg vege wanilia warszawa warzywa winogrono wiśnie woda kokosowa współpraca wypieki wytrawne wytrawnie zakupy zawody ziemniaki żurawina

Blogger news

przepisy kulinarne

Obserwatorzy

INSTAGRAM

Instagram