malinowy gotowany serniczek z serka wiejskiego podany z bananem i granatem |
Składniki:
200g serka wiejskiego
50g twarogu
1/2szkl mleka- u mnie sojowe
garść malin
2łyżki budyniu/skrobi kukurydzianej
Wykonanie
W garnuszku łączymy twarug z serkiem wiejskim , twarogiem i malinami. W szklance dokładnie mieszamy mleko z budyniem, a nastepnie przelewamy do garnuszka. Mieszamy i doprowadzamy do wrzenia. Przelewamy do słoiczka, studzimy i jemy rano ze smakiem
***
Wczoraj na niemieckim moja pani mnie poprostu załamała. Pisałam w zeszycie temat lekcji bo nie zauważyłam że jest na tablicy juz od połowy lekcji. Pani od mojego znienawidzownego przedmiotu stwierdziła że nie zajmuje sie tym co na lekcji i wstawiła miminusowe punkty, a ja zapisywałam temat.
Od kilku dni sprawdzam regulaminy żeby sie dowiedziec czy jest mój dystans na zawodach.
Uwielbiam serniki i ten też mnie zachwyca :) Trzymam kciuki za dystans!
OdpowiedzUsuńDziękuje ♥
UsuńŚliczny kolor serniczka:)
OdpowiedzUsuńhttp://nataszabreakfast.blogspot.gr/
dziękuję :)
UsuńCo za nauczycielka.. Bez komentarza!
OdpowiedzUsuńŚniadanie miałaś cudowne!
dziękuję :*
Usuńz wiejskiego muszę znów powtórzyć, pyszny jest! :)
OdpowiedzUsuńMi też bardzo smakuje :) suflet też jest genialny!
UsuńSmacznie wygląda :)
OdpowiedzUsuńdziękuję: )
UsuńNienawidzę takich nauczycielek, ugh!
OdpowiedzUsuńMalinowy musiał być bajeczny ♥
http://poranny-talerz.blogspot.com/
był :)
Usuń