.171. dyniowo-ciasteczkowe pęczotto


 kwiatowym

Składniki:
50g pęczaku
szklanka puni
20g ciasteczkowej odżywki białkowej (lub słód)
szklanka wody

Wykonanie:
Do garnuszka wlewamy wodę, wsypujemy kaszę i gotujemy. Po 10min dodajemy puree dyniowe i mieszamy. Garnuszek przykrywamy, zdejmujemy z gazu i czekamy ok 15min aż kasza wchłonie wodę. Na koniec mieszamy nasze pęczotto z białkiem.

***

Jak osiągnąć sukces? 
Musisz wiedzieć jak to osiągnąć, chcieć to osiągnąć, dążyć do tego i się nie poddawać!
Codziennie wychodzę na trening, wiem po co! Mimo, że czasem mi się nie chcę to i tak nakładam buty i idę.



27 komentarze:

  1. 3h treningu to chyba jednak trochę przesada ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Smaczne to WPC? :>
    Czasem ciężko znaleźć motywację i nie poddać się, gdy pojawiają się przeszkody.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. dobre :) choć jestem zakochana w białej czekoladzie

      Usuń
  3. Uwielbiam wszystkie pęczotta, kaszotta itd. :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Jak dyniowe to pyszności. :-)

    OdpowiedzUsuń
  5. jestem ciekawa smaku tego białka :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam to masło więc na pewno by mi smakowało :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ciekawa jestem jak smakuje :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. to serdecznie zapraszam do wypróbowania przepisu

      Usuń
  8. Jak jest kasza i dynia, to wchodzę w to! :) Trochę odstrasza mnie ta odżywka, ale czego się nie robi dla pozostałych składników ;) Swoją drogą zazdroszczę samozaparcia w ćwiczeniach...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. czy ja wiem czy samozaparcie, to samo mogłabym powiedzieć o ludziach którzy codziennie wstają do pracy :)

      Usuń

 

TAGI

agrest ananas awokado babeczka babeczki banan batat baton bezglutenowe biała czekolada białko bieg biozona biszkopt borówki brokuł browni brzoskwinia budyń bułka burak buty camembert catering cele chałwa chia chilli chleb chlebek ciasteczka ciastka ciasto ciecierzyca cukierki cukinia cynamon cytryna czekolada czereśnie daktyle deser drożdże drożdżówka dynia dżem fasola figa gdzie zjeść gofry goji granat granola gruszka herbata hotcakes iifym imbir inne izotonik jabłko jagody jaja jajecznica jajo jeżyny jogurt kakao kaki kalafior kanapki kandyzowane karmel karmelizowana karob kasza kasza jaglana kasza manna kasztany kawa kefir kiwi kluski knedle kokos koktajl krem kruszonka książka ksylitol kurczak kurki len lepsza ja limonka lody lunch łosoś mak makaron makowiec maliny mandarynka mandarynki mango marchew masło orzechowe maślanka mąka arachidowa mąka dyniowa mąka gryczana mąka jaglana mąka kokosowa mąka kukurydziana mąka orkiszowa mąka ryżowa mąka sezamowa migdały miód mleko mleko kokosowe morwa motywacja mus owsiano-jaglane racuszki musli na słodko na słono naleśniki nektarynka nerkowce nie śniadaniowe obiad odżywka białkowa olej kokosowy omlet orzechy orzechy laskowe orzechy włoskie oscypek otręby owsianka owsianki papaja papryka pasta sezamowa pasta słonecznikowa pasta z orzechów laskowych pestki pesto pęczak pieczarki pieczone piernik pierogi pietruszka pistacje placki placuszki płatki polenta pomarańcza pomidor popping porzeczka postanowienia poziomki pralinki primavika psychika pudding pyłek quest rabarbar recenzja recenzje ricotta rodzynki ruskie ryż rzucam cukier sałata sałatka ser ser kozi serek homogenizowany serek wiejski serniczki sernik serock sezam siemie lniane słodkie słodko słonecznik smarowidło smoothie sok sport suszone owoce suszone pomidory syrop klonowy szczypiorek szpinak śliwka śliwki śnaidanie śniadanie tahini targi tarta toffi tofu tofurnik tort tosty trening truskawki twaróg vege wanilia warszawa warzywa winogrono wiśnie woda kokosowa współpraca wypieki wytrawne wytrawnie zakupy zawody ziemniaki żurawina

Blogger news

przepisy kulinarne

Obserwatorzy

INSTAGRAM

Instagram