.211. Fit american cookies/bezglutenu


Składniki:
50g mąki kokosowej
50g płatków jaglanych
4 jajka
2 banany
50g ziarna kakao
30g białka (u mnie czekoladowe)

Wykonanie:Jaja, banany, płatki i mąkę miksujemy ze sobą. Następnie dodajemy ziarno i białko. Formujemy ciastka, mi wyszły 4 i pieczemy 30min w 180stopniach.

***
Minęły 2 dni, a ja już tęsknię za górami.. powietrzem, ciszą, nic nierobieniem (po za trenowaniem), za jedzeniem podstawionym pod nos.
Jednak wszystko co dobre kiedyś się kończy.
Jakuszyce- cudowne miejsce do trenowania, ale o tym będzie osobny post

Teraz czas na łapanie świeżości, bo w niedzielę zawody. Trudno mi myśleć, że będę musiała się ścigać z Sandrą dzięki której kończyłam ciężkie treningi.
Mam nadzieję, że obie wylądujemy na podium.
Tyle ciężkiej pracy nie może pójść na marne.

21 komentarze:

  1. Ciekawy przepis,trzeba będzie wypróbować😋😊.O której godzinie zaciskać kciuki?😁✊

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale śliczny blog! *.*
    A ciasteczka to już w ogóle marzenie! <3

    OdpowiedzUsuń
  3. Apetyczne te ciasteczka i bez glutenu, super!

    OdpowiedzUsuń
  4. fakt, wyglądają całkiem fajnie :) może wypróbuję u siebie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. super :) prosto i baaaaardzo smakowicie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. wygląda na fajne ciacho ;) po świątecznych obżarstwach takie delikatne i zdrowe się przyda zdecydowanie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Częstuję się. :D
    Jak smacznie.
    Ładne zdjęcia, czym robisz?

    OdpowiedzUsuń

 

TAGI

agrest ananas awokado babeczka babeczki banan batat baton bezglutenowe biała czekolada białko bieg biozona biszkopt borówki brokuł browni brzoskwinia budyń bułka burak buty camembert catering cele chałwa chia chilli chleb chlebek ciasteczka ciastka ciasto ciecierzyca cukierki cukinia cynamon cytryna czekolada czereśnie daktyle deser drożdże drożdżówka dynia dżem fasola figa gdzie zjeść gofry goji granat granola gruszka herbata hotcakes iifym imbir inne izotonik jabłko jagody jaja jajecznica jajo jeżyny jogurt kakao kaki kalafior kanapki kandyzowane karmel karmelizowana karob kasza kasza jaglana kasza manna kasztany kawa kefir kiwi kluski knedle kokos koktajl krem kruszonka książka ksylitol kurczak kurki len lepsza ja limonka lody lunch łosoś mak makaron makowiec maliny mandarynka mandarynki mango marchew masło orzechowe maślanka mąka arachidowa mąka dyniowa mąka gryczana mąka jaglana mąka kokosowa mąka kukurydziana mąka orkiszowa mąka ryżowa mąka sezamowa migdały miód mleko mleko kokosowe morwa motywacja mus owsiano-jaglane racuszki musli na słodko na słono naleśniki nektarynka nerkowce nie śniadaniowe obiad odżywka białkowa olej kokosowy omlet orzechy orzechy laskowe orzechy włoskie oscypek otręby owsianka owsianki papaja papryka pasta sezamowa pasta słonecznikowa pasta z orzechów laskowych pestki pesto pęczak pieczarki pieczone piernik pierogi pietruszka pistacje placki placuszki płatki polenta pomarańcza pomidor popping porzeczka postanowienia poziomki pralinki primavika psychika pudding pyłek quest rabarbar recenzja recenzje ricotta rodzynki ruskie ryż rzucam cukier sałata sałatka ser ser kozi serek homogenizowany serek wiejski serniczki sernik serock sezam siemie lniane słodkie słodko słonecznik smarowidło smoothie sok sport suszone owoce suszone pomidory syrop klonowy szczypiorek szpinak śliwka śliwki śnaidanie śniadanie tahini targi tarta toffi tofu tofurnik tort tosty trening truskawki twaróg vege wanilia warszawa warzywa winogrono wiśnie woda kokosowa współpraca wypieki wytrawne wytrawnie zakupy zawody ziemniaki żurawina

Blogger news

przepisy kulinarne

Obserwatorzy

INSTAGRAM

Instagram